Kita mbantu jagad wiwit saiki 1995

Babagan Kita

Guangzhou Hongyao Animation Software Technology Co, Ltd minangka panyedhiya solusi solusi game utama lan pabrikan mesin game arcade ing China. Merek Poker Casino dibangun ing ndhuwur 10 taun, lan terus-terusan didedikake kanggo ngrancang lan ngembangake game animasi, akeh game sing populer banget ing AS, Amerika Selatan, Malaysia, Indonesia lan negara liyane. Hongyao wis nggawe R&D sing kuwat ,lan kemampuan produksi kanggo ngasilake kabeh jinis mesin arcade, lan wis nggawe produk arcade lengkap , kalebu mesin game mancing, mesin game slot gambling, mesin game koin sing dioperasikake lan mesin tebusan lsp. Hongyao uga nyedhiyakake bagean lan komponen, ngatur piranti lunak kanggo nampung pasar, utawa mbantu riset ide anyar kanthi rega pabrik lan produk sing berkualitas, éling kanggo menang-menang kerjasama.

Layanan

Yen sampeyan butuh solusi mesin game Gambling ... Kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita
KANGGO SAIKI